BejelentésDr. Kelemen Márta belgyógyász-gastroenterológus
Megelőzés - gyors diagnosztika - hatékony kezelés a tökéletes gyógyulásért!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Üzenőfal


Név:

Üzenet:

Üdvözlöm a honlapomon!

Örülök, hogy ellátogatott magánrendelésem oldalára!

Keressen bizalommal, személyre szabott segítséget, pontos és precíz diagnózist, megoldást nyújthatok Önnek kellemes és megnyugtató környezetben, belátható időn belül, valamint nem utolsó sorban, elérhető áron!

 Dr. Kelemen Márta belgyógyász főorvos vagyok, jelenleg a veresegyházi Misszió Egészségügyi Központ Rehabilitációs osztályán és Gastroenterológiai ambulanciáján dolgozom.

 1961-ben Marosvásárhelyen láttam meg a napvilágot. Itt végeztem el az orvosi egyetemet és kezdtem orvosi pályafutásomat. 1988-ban férjemmel és két gyermekemmel települtem át Magyarországra.

 Először Salgótarjánban majd Kistarcsán praktizáltam belgyógyászati-gasztroenterológiai osztályon, majd az „egészségügyi reformok” orvos-beteg kapcsolatra gyakorolt negatív hatásai miatt szakítottam a 20 éves aktív kórházi tevékenységemmel, a nyugodtabb, célravezetőbb és betegorientáltabb orvoslás érdekében, melyre a veresegyházi Misszióban találtam rá.

 Jelenlegi munkahelyemen lehetőségem nyílt arra, hogy saját magánrendelést folytassak, ahol pácienseim számára személyre szabott belgyógyászati szolgáltatásokat nyújthatok.

 A fejléc menüpontjai alatt részletesen tájékozódhat a magánrendelésről, a vizsgálatokról, valamint a galériában informálódhat az eszközökről, körülményekről.

Keressen bizalommal!

Copyright (c) 2010.  Dr. Kelemen Márta. Minden jog fenntartva.Keresés a honlapon
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!